Dålig uppdatering

Har varit superdålig på att uppdatera här. Jag känner att jag inte haft orken till att klicka in här. Jag har inte vetat vad jag ska skriva. 

Veckan som har gått har verkligen tagit på mig. Nu ligger jag här med feber igen och har legat placerad i sängen inprincip hela dagen. Jag vaknade imorse av att jag gick upp klockan halv 7 för att leta fram kläder. Hela huvudet dunkade och jag kunde knappt stå för mina ben skakade och vek sig. Jag gick och la mig igen och vaknade igen vid 8 för att försöka ta mig till andra lektionen, men det var samma sak som när jag gick upp första gången, så  jag gick och la mig igen. Har kollat mig igenom bilar 2 och beck på tvn. Jag har även hunnit laga mat och ätit lite.

Veckan som har varit fullt upp för mig. Måndagen hade jag bara skola och sedan låg jag hemma och mös med älsklingen, tisdagen var det skola och sedan jobb i 3 timmar och onsdagen såg lika dan ut. Torsdagen åkte jag iväg och gjorde mina naglar som jag fick i födelsedagspresent av min fina svärmor och sedan var det lite pyssel hemma, fredagen gick jag i skolan, städade hos en släkting, mös med min kissekatt och sedan blev det middag och bio med bästa Carina. Lördag+Söndag blev en jobbhelg, det var väldigt mycket kunder i varuhuset! Så man var helt slut när man sedan var påväg hem. 

Vi får se hur jag mår imorgon! Har 2 stycken inlämningar/muntligframställning denna vecka i skolan. Jag längtar verkligen.. not..

Världens bästa kisse som liten bebis♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback