För världen är du någon, men för mig är du världen!

Ligger fortfarande hemma med feber. Skulle ha jobbat idag men det var bara och sjukanmäla dig imorse, hade hoppats på att jag skulle känna mig bättre idag, men mitt huvud håller på att explodera och febern sitter fortfarande i..

Har haft en otroligt tråkig dag, har kollat på tv, kollat på film, kollat på tv och ja.. kollat på tv.. Tänkte att det skulle bli roligare när Christian kom hem eftersom då har man någon att prata med och sen känner man sig inte ensam. Men gissa vem som somnade nästan direkt när han kom hem. Världens bästa sällskap<3

Jag har även varit duktig och nästan gjort klart hela mitt projektarbete i rättskunskap.. Vet knappt vad jag har skrivit, men det får duga!

Btw.. Igår kväll, vid klockan halv 1 ungefär sitter grannen och kollar på tv med skit hög volym och sitter och as garvar.. Vist, självklart ska man få kolla på tv och skratta när man vill, vill inte vara en gnällig granne, men när det stör än så mycket att man behöver öronproppar för att kunna somna.. Då är det inte så kul längre..

Mvh
/ sjuka-uttråkade gnällspiken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback