Thank god its friday!

Jag kom fram till skolan idag.. Utan att ha låst in mina nycklar någonstans!

Igår åkte jag och muppen och bytte däck på min lilla pärla.. Kan säga att jag inte alls är van vid dom en, tror jag ringde pappa flera gånger under resan till skolan, allting som kändes annorlunda gjorde så att jag fick bilder om att jag skulle köra av vägen.. Pju! Men, jag lever.. Som tur är!

Efter skolan idag med plugg och flygplanskastning åkte jag och shoppade, vi köpte två nya resårbottnar på IKEA, jag fick superont i ryggen av våra gamla, så jag valde en mjuk säng denna gång! Fick med mig lite andra saker också, har även köpt julklapp till syster och till mamma!

Nu har vi intagit soffläge och ska kolla på idol, ha kvalitets tid! Imorgon blir en full dag, det blir mässa, Farsta centrum (coozie ligger där) där jag även ska leta efter fler julklappar, vi ska även köpa plastjulgran!

Någon som vet vilken dag man klär julgranen? /Ivrig tjej!


Kommentarer
Carre säger:

Det finns väl inga regler för när man ska klä granen, vissa klär den till advent, andra dagen innan julafton. Jag klär den nästan alltid helgen innan :) Puss

2011-11-25 | 20:27:23
Bloggadress: http://carre1985.blogspot.com
cecilia säger:

äh, dem flesta av sveriges befolkning började klä julgranen i mitten av oktober (nä skoja, men typ) men allt efter den 1:a advent är ok tycker jag dock :) puss på dig min sköna böna!

2011-11-25 | 22:48:35
Bloggadress: http://ceciliaaaaas.blogg.se/
Julia Hermelin säger:

Jamen då kan jag skriva mina egna regler ;) ena julstjärnan är i alla fall uppe, men det tycker jag bara är mysigt :) Vi får se hur länge jag orkar hålla mig från att klå den! puss på er båda <3

2011-11-26 | 16:29:33
Bloggadress: http://juliahermelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback