Everything that I have is yours, you will never go cold or hungry

Sitter just nu och kollar på Idol. För ovanligheternas skull följer jag idol detta år, men jag tycker att det finns många bra röster iår. Vi kom nyligen hem från Kista centrum där vi var och handlade lite.

Vi gick förbi New yorker till en början som har blivit en favorit hos Christian. Han fick med sig en skit snygg t-shirt och en riktigt cool höstjacka, verkligen hans stil! Sedan svängde vi förbi bokhandeln där jag köpte två kokböcker för att ge mig inspiration till nyttig matlagning. Jag fick presentkort på body shop när jag fyllde år och sedan fick jag 100 kr av själva body shop i födelsedagspresent. Christian tyckte jag var där inne i evigheter och jag spenderade upp hela presentkortet + de 100 kronerna. Vi kikade in i några butikerna innan vi åkte hem för det var så varmt där inne. vi höll på att svettas ihjäl! 

Försökte lägga upp bilder på vad jag köpt, men blogg.se vill inte sammarbeta med mig just nu, så vi får ta det imorgon och hoppas på att det fungerar! 

Nu ska jag fortsätta att kolla på idol och mysa ner mig här i soffan.

Hoppas ni får en god natts sömn!

En ny start om mitt liv

Jag tänkte börja blogga igen. Från början. Har därför återupplivat min blogg och raderat alla gamla inlägg även fast det kändes konstigt och tråkigt när man tittar igenom inlägg som jag skrev för över 3 år sen.
Det har hänt en del sen jag skrev här sist:

  • Jag är fortfarande tillsammans med Christian och vi har varit tillsammans i snart 2 år och 5 månader.
  • Jag har flyttat hemifrån och bor med Christian.
  • Jag har nyligen fyllt 19 år.
  • Jag går sista året på gymnasiet
  • Jag jobbar extra på IKEA, vilket är hur kul som helst.
  • Jag har tagit ett uppbehåll från innebandyn, vet inte hur länge bara.
  • Jag har tagit körkort.
Det är det jag kan komma på som har gjort stora förändingar hur jag lever idag. I den här bloggen tänker jag skriva om mitt liv och mina intressen. Vilket innebär att jag kommer skriva mycket om mitt stora intresse, inredning, mina framtida planer, om sista året på gymnasiet, min kamp mot min målvikt, tips och idéer om t.ex. goda recept och mitt liv helt enkelt.
Nu ska jag och mannen min åka och shoppa kläder. Sedan blir det en myskväll framför idol.

Hoppas ni får en härlig fredag!

/Julia