Nya tag

Det var ett tag sen jag skrev här. Har inte hänt så speciellt mycket sen sist utom att vi befinner oss på svensk mark och jag har också hunnit med en resa till Berlin på skolresa, vilket var en väldigt lyckad resa och har lärt känna personer mycket bättre, vilket jag är väldigt glad över! Annars har livet rullat på som vanligt. Har känt att min motivation har varit på botten sedan jag kom hem och önskar varje dag att 8 juni ska komma så jag slipper gymnasiet, är så jävla trött på de skiten! Vi har väldigt mycket kvar i skolan känns det som. Som att lärarna vill att vi ska ha ett helvete de sista 2 månaderna kvar i skolan, men snart så slipper vi skiten!

När inte skolan stressar än så är det att planera allting för studenten, flaket ska fixas, bestämma musik, fixa tillstånd, bestämma vad vi ska äta på champagne frukosten.. Listan kan bli längre och ibland önskar jag att jag inte hade tagit på mig ansvaret när jag redan har 1000000 andra grejer att göra.

När inte det ligger på och trycker väller mitt fett över för att jag har zero motivation till att dra mig ner till gymmet eller ens engagera mig i att laga nyttig mat. Just nu känns det bara lättare att göra det enkelt för mig själv, köpa hem skräp mat.. Vilket är hemskt..

Trots detta så är jag otroligt stolt över mig själv. Många undrar hur jag orkar med allt och vissa tror jag inte alls förstår min vardag. När jag var 18 år så flyttade jag hemifrån, många tycker "åh vad skönt att ha eget" men det finns så jävla mycket jobbigt bakom det. Man ska tvätta, diska, tvätta sina kläder, räkningar ska betalad, mat ska lagas, man ska planera och handla mat. Låter det så lockande nu? Sedan utöver det man måste göra här hemma ska man plugga och jobba också. Sedan hinna vara lite med sin pojkvän, träffa kompisar och motionera. Not easy!

Men imorse när jag vaknade och såg allt jävla påskgodis man har fått så tog jag det och slängde skiten i soptunnan. Kände att nu får det fan vara nog. Det kan inte fortsätta såhär, jag måste göra en förändring. Ska ta påsklovet på mig att plugga massor, försöka på något sätt träna varje dag mer eller mindre och käka nyttigt igen. Jag vet att jag klarar detta, jag är stark nog. Ibland måste man falla för att komma upp på fötter igen. Jag skiter i om min studentklänning blir för stor. Få väll köpa en ny i sånna fall. Inte hela världen. Det viktigaste är att jag mår bra i kroppen och lever ett sunt liv!

Nu kör vi så det rycker tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback