If you be my boat. I'll be your sea

Nu är jag äntligen hemma.. eller jag har varit hemma hos mamma som är mitt hem också! Direkt efter skolan åkte jag till min mor för att hämta mitt pass. Jag kom på att jag hade glömt min plånbok hemma med körkort och hela kittet när jag var påväg till skolan så tänkte att det fick duga OM jag blev stoppad. Vi åkte iallafall ner till centrum där vi gick till banken för att fixa ett visa kort till mig och pratade lite om inför resan till Thailand. Sedan letade jag efter en underdel till min bikini, vilket kändes nästan helt omöjligt men hittade en tillslut på HM som fick duga!

Sedan åkte vi hem till mamma där vi mös lite och gosade med min älsklingsflinga. Sjukt hur mycket man kan älska ett djur. Så nu sitter jag, hemma helt själv. Ställde mig på vågen när jag kom hem till mamma och såg att jag har totalt gått ner 7 kg. Är riktigt glad över det och det får mig att kämpa ännu mer än innan. Ett av mina delmål, som jag har satt upp för mig själv efter jag fick reda på min vikt var att tills jag åker till Thailand ska jag gå ner yttligare 5 kg, så jag har några veckor på mig och det blir verkligen hård träning tills dess!

Ska försöka sätta mig ner och göra en uppgift i rättskunskapen. Den kursen tar slut på fredag så hoppas på att sista uppgiften också blir bra så jag får ett fint betyg i den kursen! :)

Hoppas ni har haft en toppen dag! 
Imorgon är det halvvägs till helgen.. hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback