Agda 85 år här

Shit vilken träningsvärk jag har. Kan knappt sträcka ut armen rakt utan att det svider till i musklerna. Fast jag är bara glad över att jag har träningsvärk, vilket bevisar att jag körde hårt på gymet igår. Även fast jag går runt som att jag är 85 år gammal så är jag väldigt glad idag. Jag har jobbigt nog ändrat mina sovrutiner och somnar otroligt sent på kvällen. Allt på ipaden blir intressant när det egentligen är läggdags och jag försöker att ställa klockan på runt 8-9 varje dag för jag vill inte förstöra hela dagen med att sova, men idag snoozade jag till klockan halv 10. 
 
Jag har precis ätit upp min frukost. Vilket idag bestod av samma sak som går. Det blir min lilla egna rutin att göra detta, jag brukar alltid längta till frukosten dagen innan (haha tjockis). Det är svårt att byta ut mina avokado knäckebröd till gröt. Fast jag kommer få in detta i ett system, jag är duktig på att anpassa mig när det gäller frukost. Har inga som helst problem med att äta inprincip samma sak till frukost varje dag. Då vet jag vad som väntar mig. 
 
Jag ska försöka ge mig ut i detta fina väder trots att jag knappt kan gå ner för trappen. Jag avviker från mina planer jag satte för veckan men jag tror jag var för taggad och ville egentligen att jag skulle träna varje dag. Tillslut kommer jag röra på mig varje dag, men jag måste skynda långsamt som min syster tipsade mig om. Om man går för hårt ut så kommer jag nog bara tröttna och börja ställa in träningen varje gång jag ska göra det. Jag känner mig själv. Jag tror på att man ska röra sig varje dag, sen tror jag inte att träna stenhårt på gymmet 1 timme varje dag är lösningen. Kroppen behöver återhämta sig efter träning också, jag vill inte bli en galning som tränar varje dag, flera gånger om dan och äter en morot till middag. Det ska vara sunt och hållbart, jag ska byta min livstil inte banta för att rasa ner till min målvikt och sedan gå tillbaka där jag var innan. 
 
Måndag: Jobba 10-20 √
Tisdag: Zumba/gym sedan jobba 16-20 
Onsdag: Gym innan frukost, hjälpa mamma med sommardäcken sedan simma med Jenny! Vilodag - gå ut och njut av solen!
Torsdag: Utbildning 9-14 sedan gym! 
Fredag: Simma på morgonen sedan jobb 17-20
Lördag: Jobb 11-18 sedan firmafest
Söndag: Jobb 10-20!
(Utom ändrade planer idag håller jag mig till resten av schemat resterande dagar)
 

Ha en underbar dag idag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback