huvudvärk från helvetet

POFF... så försvann bloggsuget efter några dagar. Det är sjukt hur det kan gå upp och ner så snabbt. Kändes som jag hade ett flow där ett tag, men som sagt, det försvann lika snabbt igen. Sedan sista inlägget jag skrev senast så har har sommaren äntligen kommit till Sverige efter en lång och kall vinter, min lilla guldklimp har äntligen kommit till världen och är imorgon en månad gammal och mitt sommarschemat på jobbet har börjat. Annars är allt i sin vanliga ordning. Har varit dålig dock med både träning och kost men det blir det ändring på. 

Viktnedgång handlar a och o om beslutsamhet. Att man har bestämmt sig för en sak och verkligen följer det slaviskt, man måste ha anledningar till att kämpa för det och det är då man kommer nå sina mål. Jag hade tänkt att följa en låg kolhydratskost, mest för att pröva och se hur min kropp kommer att reagera. Jag har en sånt sug för socker och godis hela tiden så jag hoppas att det kan hjälpa mig med det. Mycket sallad och protein men även fett. Sedan har jag bestämmt mig för att jag, till en början ska träna 3 gånger i vecka. Med det menar jag två gympass och 1 simpass. Sedan om jag känner för att jag vill röra mig mer än det vissa veckor och andra inte får jag känna själv, men 3 gånger i veckan MÅSTE jag göra. Detta är även för att jag jobbar långa pass i sommar. 

Denna vecka som gått har jag mått allmänt dåligt. Jag har haft ont i huvudet varje dag i en veckas tid, inte så att jag har haft det konstant men det har kommit och gått varje dag. Även varje gång jag fick ont i huvudet blev jag väldigt ljuskänslig och trött. Även i helgen på jobbet blev jag även alldeles kallsvettig och synen blev väldigt suddig så jag var tvungen att gå hem och var hemma även söndag och bara vilade och drack liter med vatten. Idag är det helt okej, känner mig tung i huvudet och trött. Jag har även kommit ut idag i den friska luften vilket var både skönt och jobbigt. Jag och mamma ska till läkaren i veckan för att kolla upp inprincip hela mig. Allt ifrån blodtryck till värden i kroppen, sedan hoppas jag även på en remiss till en sovexpert eftersom jag drömmer, pratar och går i sömnen varje natt så tror jag att mycket av denna hemska huvudvärk hänger ihop med massa olika saker! 

Nog om det. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera varje dag, även om det inte är något intressant jag har att säga. Heeeeejdåååååååååå!