man ska inte ge upp om någon man inte kan gå en dag utan..

long time, no see..
Känner inget behov av att skriva här varje dag utan skriver när jag känner för det. Idag har jag gått i skolan från klockan 9.35-13-40. Höll ett tal på svenskan, ett bröllopstal till min bästa vän, Cornelia och hennes pojkvän Devrim! Väldigt nervöst och när jag började berätta om lite barndoms minnen blev jag alldeles tårögd. Kan verkligen inte förstå vilken fin vän jag har och jag älskar henne något inerligt och gjort det ända sen dagen vi började umgås. På tal om minnen, vilka minnen vi har, så knäppa och härliga minnen som ger mig ett leende på läpparna. 

Efter skolan åkte jag hem till en släkting och städade, köpte sallad på drop in och det tog ett bra tag innan jag kom hem för dagen. Då var det bara att pussa mannen min hejdå för att han skulle åka och jobba på IDOL finalen ikväll. Så jag har en helkväll med mig själv och just nu sitter jag i min one piece efter ett bad. Det blir idol för min del och sedan sussa sött. 

Imorgon blir det födelsedags fest för min far som fylle 50 år igår. Vi var även ute och käkade igår men imorgon blir det fest hos pappa med massa släktingar! 

Hoppas ni får en mysig kväll!