All i want for christmas is yooooou!

Äntligen är vi hemma..

Vi har verkligen flängt runt idag. Först hjälpte vi svärfar att flytta några saker. Sedan skulle vi på björn borgs utförsäljning vid älvsjö mässan. Det var mest kalsonger och trosor kvar därifrån och man fick stå i en 45 minuter för att få betala sina grejer och vi ville verkligen inte stå där för några par trosor. Så fort jag kom in där blev jag helt stum. Jag får lite smått panik av rea tillfällen för folk beter sig så jävla illa då. Rycker och sliter i det dom ser och knuffas för att försöka komma fram. Vi vända ganska snabbt i dörren och åkte till rusta för att köpa plast julgran och lite smått och gott!

Sedan åkte vi till farsta centrum där coozie ligger. Jag köpte med en adventsljusstake i sten, otroligt fin är den! Blev lite besivken, jag ville ha klister väggord men då måste man beställa även fast det finns liksom "färdiga" på hemsidan och så. Tyckte bara det var riktigt konstigt och krångligt. Jag hatar att beställa online, för jag kan absolut inte vänta. Men jag tror det får bli så iallafall.. Fick även med mig födelsedagspresent till min mor! Känns skönt att vara ute i god tid!

Vi åkte sedan hemåt och bestämde oss för att ta en fika på bromma blocks. Även där handlade jag julklappar till mitt kusinbarn som kommer i början av december. Längtar till tusen, äntligen lite små bebisar i släkten! Det som är skrämande är att det är kanske inte så många år kvar tills man själv kanske får, tiden bara svishar förbi! 

Ikväll blir det tacos till middag.. (Christian har en kärlek till guacamole, men han hatar avokado(!?) crazyyy dude! Nu blir den ex antal sex and the city avsnitt medans iphonen uppdaterar till ios5, ja jag vet.. tio år senare..

Hittade btw min ipod som har varit borta i hundra år, massor av chris borwn låtar. Kärlek på hög nivå!

God Jul påer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback