Kaos i magen

Min mage har protesterat idag. Jag vette fan vad den ville göra uppror mot men någoting var det som var helt fel enligt den samtidigt som jag har känt mig hänging och förkyld (jamen varför inte lägga på lite fler saker, min käre kropp). Det känns som saker ligger och stressar mig i det undermedvetna och jag vet inte rikitgt vad jag ska göra åt saken och så fort jag blir ledig eller så, då smäller det till. Var tvungen att avboka min dejt med Carina, så idag har jag inte rört mig en decimeter från sängen förutom när jag lagade mat eller dylikt. Har kollat på massa filmer från gamla tider som har gjort mig sällskap hela dagen. Men nu på kvällen är det mycket mycket bättre, känner mig piggare och alertare, förutom att jag är lite snorig. Det går att leva med! 

Imorgon om jag känner mig bra står det jobb på schemat, 17 - 20. Innan de ska jag städa hela lägenheten. Ser förjävligt ut här hemma. Jag städar bäst när jag är helt själv. Då kan jag poppa Chris Brown eller Justin Bieber som sällskap och sjunga vackert med. På torsdag ska jag träffa Cornelia, vet inte vad vi ska hitta på men något blir det iallafall! Helgen blir att hänga med min älskade och plugga som bara den. Har två prov nästa vecka, ska skriva klart min slutrapport i projektarbetet. Ska bli skönt att projektarbetet försvinner, den tar väldigt mycket kraft och tid. Jag hoppas att allt detta händer såklart om inte min mage väljer att protestera ännu mer. 

Måste även tillägga att det inte har gått så bra med att äta nyttigt än så länge. Från och med imorgon (och ikväll så klart) blir det verkligen nyttig mat och försöka hinna med att träna också!! Nu jäklar ska jag bli smal en gång för alla och stanna där. Blir även betydligt mycket lättare när skolan börjar igen. Nu känns det som att man går och är hungrig hela tiden och småäter, vilket är så jävla farligt när man vill gå ner i vikt. 

Jaja.. nog bablat från mig. Ska mysa ner mig framför en till film! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback