Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Sitter ensam hemma och kollar på lyxfällan. Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser det.. oftast skrattar jag för att man inte vet bättre och shoppar istället för att betala sin hyra.. Då har något gått snett. Har även lagat middag till mig själv. Gjorde en sötsursås wok med räkor och ris, vilket var mumma. Christian är på Aik-Djurgården med en kompis så jag är helt ensam hemma, vilket ibland är väldigt skönt men väldigt tomt! 

Jag har suttit och pluggat hela kvällen. Har mycket att göra tills jag far iväg så försöker ligga före i de ämnen som går. Matte C är väldigt svårt att försöka ligga före på då man behöver få mycket förklarat, det är ganska svårt att ställa frågor till en bok. Så den får jag ta igen när jag kommer hem, vi har ämneshandledning att kunna ta igen på.

Men det som behövs att göras är (enligt mig själv):

Projektarbete: Vara klar med uppsatsen tills på tisdag - Klar
Samhäll: Inte så speciellt mycket, har prov på torsdag som kommer.
Religion: Försöka hinna klart med en examination i veckan under lektionstid + fritid och lämna in innan jag åker (ska egentligen vara inne den 9 mars)
Matte C: Får försöka ta igen efter jag kommer hem + läsa igenom vad som komma skall
Företagsekonomi: Ingenting alls
Psykologi: Göra instuderingsfrågor och plugga på, prov på tisdag veckan efter jag kommer hem.
Naturkunskap: Göra klart frågor till kapitlet/en för att ligga före. 

Nu ska jag chilla vidare. Långledigt i helgen - imorgon ska jag ta en fika med Carina och bege mig till gymmet. Ska även försöka plugga en del imorgon, annars består helgen utav plugg! Hoppas ni har haft en bra dag och att morgondagen blir likaså! 

pusspåer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback