Du seglade på sju hav och jag va fast i en ankdamm

Idag är jag 70 år gammal. Jag kommer knappt ut ur bilen på grund av min träningsvärk. Trapporna är nästan värst. Går bredbent upp för hela trappen och en pojkvän som går före och skrattar åt än. Innebandy träningen var kul. Många blev förvånade när jag kom ner och tränade och det var så kul att träffa alla. Men kan säga att jag knappt hängde med, var död efter uppvärmningen. Allting är tvärt emot det man gör på gymmet.. Imorgon är det träning igen och hoppas att det går bättre än igår. I helhet är jag nöjd med min insats och jag kämpar på så gott jag kan. 

Kom inte iväg till skolan idag. Fick körförbud av min mor som var livrädd över att jag skulle krocka. Så jag har bara varit hemma idag. Börjat packa min resväska då jag vill ha det mesta gjort eftersom jag inte kommer hem förens sent imorgon kväll. Sedan ska vi dygna hela natten för att kunna sova på planet så mycket som det går. Jag har resfeber men jag är inte så speciellt nervös. Känner bara att jag har svårt att koncentrera på saker och ting eftersom jag har så mycket i huvudet. Har prov imorgon och jag har bara läst igenom det en gång. Känns inte alls stabilt, men ska lägga mig i sängen nu och skriva om frågorna i lite mer punkt form. Imorgon natt ska jag även göra om lite på mitt projektarbete för att få in mer källor osv. sedan ska jag försöka göra klart en religionsuppgift. Vi åkte även hem till Christians farmor och farfar och åt god middag och ett härligt sällskap!

Jaja.. Imorgon börjar jag klockan 10.10 och slutar klockan 14.30 och sedan blir det att åka hem till mamma och käka och gosa lite med henne och sedan väntar innebandy! 

God natt på er! Hoppas vi hörs imorgon ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback