elska att det är lööööööööördag!

Sitter just nu och käkar frulle medans jag kollar på AFV. Är ensam hemma just nu för Christian är iväg och dömer. Vi vaknade vid runt 9.. eller Christian skulle kunna sova ännu längre om han fick välja själv, men han var tvungen att åka iväg eftersom han skulle dömma. Han är väldigt bra på att sova. Han kan ligga och sova 4 timmar på dagen, sedan kan han gå och lägga sig vid typ 10 och sova hela natten. Det är helt sjukt! Sedan somnar han på en sekund och kan sova på vilken plats som helst. Önskar att jag hade hans egenskaper, för jag är verkligen tvärt emot honom. 

Thailand börjar närma sig med stormsteg och jag har resfeber upp till öronen och har haft det i en vecka.. Man är ändå van vid att ha en föräldrer att åka med och slippa fixa allting själv. Nu står jag här, och ska fixa allting själv.. För jag har en man som gör ALLT i sista sekund. Förra gången han och hans pappa åkte till Thailand pakade han typ när taxin skulle hämta dom.. P.A.N.I.K.. Får se till att han har packat klart dagen innan iallafall. Jag är en person som verkigen planerar allting in i minsta detalj. Vilket även det ibland kan vara något negativt. Men det blir nog bra. Så länge jag har mitt pass, flygbiljetter och något att ha på mig är jag nöjd! Man kan ju köpa allting där nere ändå.. 

Idag ska jag plugga.. återigen.. Ska försöka hinna klart allting idag och då kan jag med gott samvete lämna mina böcker hemma! Kommer bara ta med mig några instuderingsfrågor ner dit eftersom jag har prov efter jag har kommit hem! Så jag kommer att kunna plugga lite på flygplanet.. Ett bra tidsfördriv.. Måste påminna mig själv att hålla ögonen öppna för någon slags pysselbok om jag inte kan somna på planet. 

Nog pratat om Thailand! Ska sätta mig ner och plugga nu! Wish me luck! 

Pusspåer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback