Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig..

waaaaaaaaaaasap? 

Har fullt upp här hemma. Vaknade vid halv 9 av att jag inte kunde sova mer (skolan sätter sina spår).. Ganska irriterande när man får sova hur länge jag vill. Jobbet gick bra igår, fick besök av mor och syster - alltid så mysigt att få besök på jobbet. Syrran utbrast "vad smalare du har blivit". Blev riktigt glad att det äntligen börjar synas på mig också. Det roligaste är att se resultatet på jobbbyxorna.. Tappar dom nästan när jag går och dom sitter knappt tajt längre, börjar mer kännas som mjukisbyxor! Nu är det bara att fortsätta att kämpa! 

Jag har bara tagit det lugnt, duschat och käkat frulle främst. Sedan ställde jag mig och gjord stor kok inför helgens jobb så jag har matlåda och så att mannen har mat har hemma (om han skulle bestämma så skulle det bli pytt i panna eller köttbullar varje dag) och så brukar han säga "jag kan faktiskt laga mat!".. yeah.. right.. Så det blev en slags köttgryta aktig sak med ris. Blandade i det jag hade hemma, är viktigt att vi äter ut kylskåpet/skaferiet/frysen innan vi åker så vi kan storhandla när vi kommer hem från thailand, så slipper man även åka och handla en stup i kvarten för att matlagningsgrädden tar slut eller något annat nödvändigt om man vill göra lite variation. Länge sen vi käka ute faktiskt, mycket roligare att laga mat och även nyttigare, ibland kan man ju unna sig liksom. 

Ska nog vara i Väsby till 3 idag iallafall och åka till släkting och städa sedan gå på centrum och kolla lite för att sedan åka till cotten som fyller år imorgon! Hon bli nästan tant den gamla gumman ;) Nu ska jag lyssna lite på musik och fixa iordning väskan innan jag börjar röra mig. Börjar klockan 10:15 imorgon istället för 12 pga. en utbildning.. buhu! Hade ju planerat att sova, men utbildning är mycket bra att ha! 

Hörs sen dåååå! 
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback