u smile, I smile

Godmorgon!

Vaknade vid 7 imorse, hade ställt klockan på 8 iallafall.. men så blev det inte. Har sovit jätte oroligt hela natte, vaknat flera gånger under natten och det gjorde det inte bättre att Christian höll på och snooza hela morgonen (iallafall vad det kändes som) och när han är trött han han skit svårt att göra saker han normalt gör. Han försökte desperat att stänga av klocka som bara fortsatte att ringa. Jag undrade såklart vad han höll på med eftersom han hade gjort mig nästan klarvaken. Han bäddade in mig i båda täckerna och stack iväg. Tog en stund att somna om, har svårt att sova helt själv. 

Vad står på schemat idag då.. Jag har skola fram till klockan 14.30, vilket är underbart skönt! Ska sedan åka hem för att byta om till träningsgrejer och sedan dra till gymet. Mannen min ska på Djurgården-Aik med en polare så jag kan göra lite som jag känner för det. Ska även fixa till det sista här hemma efter vi städade igår. Vi är mästare på att plocka fram saker igen och sen hamnar vi på ruta ett och måste städa igen efter en dag eller två. Hopplösa.. i know.. 

Sista skoldagen för denna vecka! OTROLIGT SKÖNT! Kan sova ut hela helgen, har inga direkta krav på att gå upp. Men ska få mycket gjort i skolan såklart så jag känner att jag inte ligger efter när jag i Thailand. Jag ska absolut inte ta med mig några skolböcker ner dit, jag kommer aldrig sätta mig och plugga där nere i paradiset. Ska njuta av solen så mycket jag kan! Ska göra mig ordning det sista nu och sedan dra mig ut. Verkar som det är väldigt fint väder ute iallafall vilket är ett stort +. 

Ha en as bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback