Du ger mig allt, jag ger dig mer

Det kanske är dags att kika in här för en gångs skull..

Skrev senast i börjar av december och sedan dess har jag haft en underbar jul (+jullov) och nyår. Julafton spenderades med mig släkt och denna gång var Christian med min släkt för att fira julen. Nyårsafton spenderades med bästa vän, Cornelia och hennes pojkvän Devrim. Det var även fantastiskt kul att träffa honom för första gången och ens uppfattning har blivit helt anorlunda nu när man själv har fått bilda en uppfattning. Jag är så innerligt glad över att hon har träffat honom.

Annars har de inte hänt så mycket. Vi har börjat sista terminen på gymnasiet och jag är så otroligt lycklig över det. Ska bli så skönt att äntligen sluta på gymnasiet. Viktminskningen rullar på den med. Jag trivs mycket bra med att leva enligt viktväktarna. Det känns knappt som att man försöker gå ner i vikt på grund av all god mat man får äta och man får ju även äta exakt vad man vill, vilket passar mig perfekt. Alla som har hälsat på hos oss och fått kolla i kokböckerna har tagit recept från dem eftersom det låter så otroligt gott. I grund och botten handlar inte viktminskning om att rasa ner i vikt, utan att hitta en sund och hälsosam livsstil och gå ner i vikt i en lagom takt för att sedan hålla sig där. 

Det blir troligtvis Thailand för mig och Christian i slutet av februari. Vi bokar biljetterna i helgen och får hjälp av Christians pappas kompis. Ska bli så jävla kul och jag längtar så otroligt mycket till att få åka dit och sola och bada, känner att det är något jag behöver. Komma iväg från trista och gråa Sverige och njuta av varmare breddgrader. Jag pratar om det varje dag, varje timme och varje minut. Christian börjar redan tröttna på att jag tjatar nästan hela tiden, men jag kan inte rå för det..

Idag ska jag även på ett bankmöte. Ska fixa lite med min internetbank och även byta kort eftersom jag bara har ett sånt där "gratis" kort som inte fungerar någonstans (okej, den funkar i affärer, men annars är de totalt värdelös). 

Nu ska jag fortsätta denna värdelösa skoldag!

Nyårskyss med älskade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback