even if the sky is falling down

Godmorgongomorgongomorgon!

Haft en väldigt bra natt utom att Christian är världens klumpigaste när han ska gå upp på morgonen. Först river han ner allting som står på hans nattduksbord, sedan dunsar han upp med sina tunga steg för att han är så trött, öppnar dörre och stänger den (låter förjävligt), sedan ska han komma in för att säga hejdå och då är det samma grej igen. Smed en plan i morse om att äta knäckebröd i hans del av sängen (har gjort det några gånger och han blir så arg.. hehe) men jag sket i det. Förutom Christians jävla läten så skulle ju några få för sig att börja bygga på baksidan.. suck..

Idag blir det skola, asusual, sedan blir det rally hem till mamma och bara vara där ett tag, har troligtvis ett paket att hämta ut och jag har inte så jätte stor koll på vad det kan vara för något. Sedan blir det att åka till jobbet lite tidigare för att pröva nya kläder. Bättre än de vi har nu, men inte så jätte snygga enligt mig. Sen blir det jobb 17-20. Imorgon är jag ledig hela dagen. Då ska jag passa på att gymma efter jag har vaknat och sedan blir det tvättis klockan 14-17. 

Jag har så jävla mycket resfeber. Jag är hemsk när det kommer till att vänta. Jag har redan nu liksom börjat välja vilka kläder jag ska ha med mig ner dit för att inte ta med sig så mycket så att jag kan shoppa massor när jag är där nere. Jag vill inte ens veta hur jag är dagarna innan, kommer säkert inte kunna sova en enda natt när det närmar sig. Det återstår och se!

En liten hälsning till min bästa vän, Cornelia:
Kämpa på världens bästa! Du är så jävla stark, du vet att jag ALLTID finns här för dig! 
love u! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback