lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of.

pju.. har verkligen inte velat sitta still en sekund idag. Efter jag hade skrivit senaste inlägget studsade jag upp och gjorde iordning köket. Fixade iordning i alla hyllor och tömde skafferiet, röjde helt enkelt. Sedan fortsatte jag att plocka undan i hela lägenheten. Jag ger det en dag eller två så kommer det se likadant ut som innan igen. Men det är sådant man får ta! Tog även ett bad med inpackning, warming mask, scrub och massor av bubbler med musik! super skönt. Måste börja bada oftare..

Har även suttit och kollat på lite utbildnigar. Tror jag vet vad jag ska börja plugga till hösten, om jag kommer in såklart. Hoppningsvis ska jag läsa ett kandidatprogram, företagsekonomi med inriktning redovisning och finansiering. Vill bli controller eller revisor, eller så blir jag något helt annat. Man vet aldrig vart man hamnar någonstans här i världen, men det gäller att ha något att sträva efter. På något sätt känner jag mig stressad och orolig över dessa val. Tänk om jag inte kommer in? Vad gör jag då? Tänk om jag bestämmer mig för att hoppa av och märker att detta inte är något för mig. Jag vill inte plugga hur länge som helst. Jag vill bli klar med allt så snabbt som möjligt och börja jobba istället.

På tal om utbildningar fick jag reda på att jag fick MVG i rättskunskap. Gör mig ännu mer taggad för jag hade tänkt att skita i och göra högskoleprovet och satsa stenhårt på mina betyg istället och försöka komma in med dom i första hand. Tror jag har en bra chans ändå.. eller får hoppas på det..

Ska strax slänga in laxen i ugnen så maten är klar tills gubben kommer hem! 
Chris brown - Should've kissed you♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback