Varför är fredag och måndag så nära varandra medans måndag till fredag är så långt ifrån varandra?

Idag är jag fortfarande lika trött. Efter skolan åkte jag hem till mami och sedan till min moster i Täby för att käka god mat och fira födelsedagsbarnet. Lilla vilmer var förstås och hela släkten är helt såld. Det var snart 18 år sedan det var små barn i vår släkt, så nu är allting så nytt så ingen kan släppa blicken ifrån honom. Underbart söt är han ju också, oavsett om han är glad eller ledsen. Han har börjat le nu och det är så kul att se honom utvecklas från när man såg honom sist, även fast det bara handlar om fåtal veckor.

Just nu i skrivandes stund har vi ämneshandledning, man får jobba med vad man vill och jag har ingenting att göra så jag arbetar med facebook och musik. Dessa lektioner är superbra om man har något att göra eller om man har missat ett prov, men när man inte har något att göra är det värdelöst. Vi har en väldigt skön dag och det är bara jag och Cecce här, börjar bli standard!

Mina visdomständer håller på att växa ut och det gör förjävla ont i hela munnen. Känns som alla mina tänder håller på att lossna. Är helt öm i hela munnen, hoppas bara man inte råker ut för en infektion vilket kan vara ganska vanligt, har fan inte tid med att ha ont i munnen. Dagarna fortsätter att rulla förbi och mitt liv enligt ett schema rullar vidare. Det finns alltid veckor där man har så mycket att göra, medans andra veckor ekar tomt. Men snart åker vi, och jag kan inte längta mer efter den 24 februari. Ska koppla bort allt skit och bara njuta av att ha semester. Dessa 4 år på gymnasiet, flyttat hemifrån, lagt innebandyn på sidan som jag förövrigt saknar något kopiöst, jobbat massor och försöka ta hand om mig själv har varit både förjävla kul, men ibland har man bara velat sjunka igenom jorden för stunden. 

Vi hörs senare! Nu ska jag fortsätta att tråka! 

Bara min fina! ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback